22 maj 2018 News Øresund - oberoende dansk-svensk nyhetsbyrå

2A xx

Published on maj 30th, 2017 | by Sofi Eriksson

0

Byggeriet er i gang på Øresundsregionens højeste kontorhus

2017-05-30:

De besøgende fik demonstreret højden på Hyllies nye kontorhus The Point ved hjælp af en drone som fløj op i 110 meters højde. Foto: News Øresund – Sofi Eriksson

Mandag togs det første spadestik til kontorhuset The Point i Hyllie i Malmø. Med sine 29 etager og 110 meter kommer det ifølge bygherren til at blive Øresundsregionens højeste kontorhus, og man regner med at 60–120 virksomheder flytter ind når bygningen står færdig i slutningen af 2019.

Med hjælp af droner fik de besøgene ved Hyllie mandag demonstreret hvor høj den nye kontorbygning, The Point, bliver – og da den stoppede på 110 meter var den blot en lille prik på himlen. Samtidig begyndte gravemaskinerne at røre på sig og byggeriet af The Point var i gang.

The Point ejes af Point Hyllie Holding AB, som ejes af det skånske byggefirma Peab og Malmø virksomheden Volito.

Jesper Göransson, adm. direktør Peab, mente at The Point vil øge tilvæksten i Hyllie yderligere.
– Det her kontorhus til at lokke virksomheder til, hvilket igen vil skabe behov for boliger og andet, og kommer til at skabe yderligere tilvækst og drivkraft til nærområdet, hvilket jeg er rigtig positivt, sagde han.

I dag har mange virksomheder valgt at etablere sig lige præcis i Hyllie, i høj grad på grund af nærheden til Københavns Lufthavn og København. (News Øresund)


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑