21 juli 2018 News Øresund - oberoende dansk-svensk nyhetsbyrå

1A xx

Published on oktober 6th, 2017 | by Sofi Eriksson

0

Danmarks Radio rekrutterer tv-chef fra SVT i Malmø

2017-10-06:

Emma Kronqvist. Foto: Jesper Berg Danmarks Radio © Type 2

Svensk Emma Kronqvist bliver tv-chef på Danmarks Radio og dermed chef for kanalcheferne på DR1, DR2, DR3, DR K og DR TV. Hun arbejder i dag som chef på SVT Malmø, Gøteborg og Umeå. Jobbet som TV-chef er en ny stilling hos Danmarks Radio med det overordnede ansvar for planlægning og udvikling af DRs tv-tilbud. Det oplyser Danmarks Radio i en pressemeddelelse.

– Jeg er kisteglad for, at Emma Kronqvist har sagt ja til denne meget vigtige stilling, hvor vi skal tydeliggøre vores tv-indhold og føre det videre ind i en digital tid. Emma Kronqvist har blikket for det unikke i public service-tv, hun er stærk på strategi og ledelse, og så har hun stor indsigt i de muligheder og udfordringer, der ligger i fremtidens mediebrug, siger DRs mediedirektør Henriette Marienlund i en kommentar.

Den 1. december starter Emma Kronqvist med at arbejde på fuld tid på Danmarks Radio, men allerede i november vil hun starte med at tage turen til København. Hun har siden 2016 været allmen-tv-chef for SVT i Malmø, Gøteborg og Umeå. 2013 blev hun chef for SVT Malmö. Hun har tidligere været chef for underholdning, humor, fakta og kultur ved SVT, og har en baggrund på produktionsselskaberne Meter, Jarowskij og Scandvision. Emma Kronqvist er 44 år og uddannet tv-producent fra Dramatiska Institutet i Stockholm. (News Øresund)


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑