19 januari 2019 News Øresund - oberoende dansk-svensk nyhetsbyrå

1E xx

Published on februar 9th, 2018 | by Sofi Eriksson

0

Dansk-svensk jobmesse slog besøgsrekord

2018-02-09:

Dansk-svensk jobmesse slog besøgsrekord. Foto: News Øresund

5.500 personer besøgte de omkring 90 arbejdsgivere, som var til stede i Helsingborg og Helsingør da Arbetsförmidlingen, Helsingborg Kommune og Helsingør Kommune arrangerede jobmessen Tura till jobbet for tredje år i træk. 

Flere og flere søger information om at arbejde på den anden side af Sundet. Det kunne mærkes under jobmessen Tura till jobbet, som blev afholdt i onsdags, mener Jan Gimmerstadt, arbejdsformidler i Helsingborg. De godt 90 arbejdsgivere, som var til stede i Helsingborg og Helsingør, annoncerede 1.800 jobs. I alt besøgte 5.500 personer messen, og godt tusind af dem benyttede chancen for at få en gratis billet til færgen for at besøge messen på den anden side af Sundet.

– Messen er vokset hvert år. Hver gang har det været trangt og alt for små lokaler. Så gik det op for os, at vi jo har 15.000 kvadratmeter her på arbejdsformidlingen i Helsingborg, så hvorfor ikke bruge hele stueetagen – og det gjorde vi så. Men igen blev det for trangt, siger Jan Gimmerstedt til News Øresund. (News Øresund – Mandus Örarbäck)


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑