26 mars 2019 News Øresund - oberoende dansk-svensk nyhetsbyrå

1B xx

Published on marts 1st, 2018 | by Nicklas Andersen

0

Hotelkæden Forenom satser på Greater Copenhagen – køber svenske StayAt

2018-03-01:

Den finske hotelkæde Forenom køber det svenske lejlighedshotel StayAt, hvilket inkluderer op mod 200 hotellejligheder i Skåne. Foto: StayAt

Den finske hotelkæde Forenom køber StayAt, et lejlighedshotel med 700 hotellejligheder fordelt over Malmø, Lund og Stockholm. Forenom forventer at have op mod 200 hotellejligheder i Skåne stående klar i år 2019. Hotelkæden har desuden 93 hotellejligheder i Danmark. 

Fuldt møblerede hotellejligheder beliggende i storbyer skal tiltrække den næste generation af forretningsrejsende. Hotelkæden Forenom overtager StayAt’s eksisterende hotellejligheder i Lund og Stockholm, og bygger nye lejligheder i Malmø.

– Vi forventer at have omkring 100 hotellejligheder stående klar i Malmø i 2019. Sammen med de 87 eksisterende hotellejligheder i Lund, vil vi have op mod 200 hotellejligheder i Skåne, siger den administrerende direktør for den svenske del af Forenom, Mats-Erik Lidström, til News Øresund.

De møblerede hotellejligheder vil være særligt attraktive for den næste generation af forretningsrejsende, mener Mats-Erik Lidström:

– Vi er overbeviste om, at den traditionelle form for indkvartering er i forandring. Sammen med StayAt er vi sikre på, at vi vil tiltrække den næste generation af forretningsrejsende, som forstår fordelene ved hjemme-lignende indkvartering kombineret med rart fællesskab og overkommelige priser, siger Mats-Erik Lidström i en pressemeddelelse. (News Øresund)

Fakta – Forenom i Norden inden købet

Samlet antal af hotellejligheder i:

Danmark: 93

Sverige: 57

Norge: 427

Finland: 2.173

Kilde: Forenoms egne tal

 


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑