23 februari 2019 News Øresund - oberoende dansk-svensk nyhetsbyrå

2B xx

Published on juni 21st, 2018 | by Nicklas Andersen

0

Hotel, konference og spa på vej til Lernacken ved Øresundsbron

2018-06-21:

Et norsk selskab, AB invest AS, er interesseret at bygge hotel, konferencesale og spa i nærheden af Lernacken. Foto: Malmö Stad

Malmø Kommunes tekniske råd vedtog mandag at det norske firma AB Invest AS, i samarbejde med kommunen, kan starte udviklingen af området ved Lernacken tæt på Øresundsbroen.

AB Invest AS har planer for at området blandt andet skal inkludere konference, spa og et hotel på cirka 10.000-15.000 kvadratmeters bruttoareal. Da grundene har en hel unik placering, understreges det også i reservationen af grunden at der skal tages hensyn til Lernackens særlige karakter samt passes på tilgængeligheden til området.

– Lernacken ligger naturskønt, tæt ved vandet direkte mod Øresund, med nærhed til Kastrup, København og det centrale Malmø. Et nyt fokuspunkt som det forslåede anlæg kan yderligere styrke områdets attraktivitet og bidrage til nye værdier, siger Håkan Thulin, Malmø Kommunes ansvarlig for udvikling af byggegrunde i en pressemeddelelse.

Reservationen af området gælder frem til 30. juni 2019, og den eksisterende detailplan for området, skal opdateres, for at et nyt projekt kan gennemføres.

(News Øresund)


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑