11 december 2018 News Øresund - oberoende dansk-svensk nyhetsbyrå

1E xx

Published on november 10th, 2017 | by Sofi Eriksson

0

Huspriserne fortsætter med at stige i Skåne

2017-11-10:

Stor-Malmös prisudvikling, sammenlignet med de tidligere tre måneder, følger Skånes med fire procent, samtidigt med at priserne på årsbasis er steget med 13 procent. Foto: News Øresund

Huspriserne i Skåne er steget med tolv procent de seneste tre måneder, sammenlignet med samme periode sidste år. Dermed er priserne steget mere i Skåne end i Sverige i gennemsnit, hvor stigningen er ni procent i samme periode. Det viser Småhusbarometern fra Statistiska centralbyrån.

Småhusbarometern præsenteredes i torsdags og viser prisudviklingen for småhuse – hvilket inkluderer fritliggende en- og tofamilieshuse samt rækkehuse – de seneste tre måneder. Skåne län har den tredje højeste prisudvikling i Sverige, hvis man sammenligner med samme periode sidste år, hvor kun Östergötland og Jönköpings läns priser er steget mere. Men sammenlignet med de tre foregående måneder har stigningen været fire procent, hvilket er to procentenheder mere end gennemsnittet i Sverige.

Stor-Malmös prisudvikling, sammenlignet med de tidligere tre måneder, følger Skånes med fire procent, samtidigt med at priserne på årsbasis er steget med 13 procent. Det er højere end i både stor-Stockholm og Stor-Göteborg, hvor priserne er øget med seks, respektive ti procent de seneste tre måneder sammenlignet med samme periode i fjord.

I dag må man give i gennemsnit 3 918 000 svenske kroner for et hus i Stor-Malmö, hvilket er over rigsgennemsnittet på 2 999 000 kroner. (News Øresund)


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑