15 juli 2018 News Øresund - oberoende dansk-svensk nyhetsbyrå

Forskning/uddannelse xx

Published on maj 12th, 2017 | by Sofi Eriksson

0

København arrangerer konference om materialeforskning med 1.500 deltagere

2017-05-12:

Danmarks uddannelses- og forskningsminister, Søren Pind (til højre), indvier konferensen den 15. maj, hvor også generaldirektør for ESS, John Womersley (til venstre) er blandt talerne.

Den internationale konference, International Particle Accelerator Conference (IPAC’17), arrangeres i år i Bella Center i København. ESS, MAX IV og Århus Universitet er værter for konferencen, der ventes at tiltrække 1.500 besøgende fra hele verden.

Konferencen afholdes den 14.-19. maj i Bella Center i Ørestad, København. Årets afholdelse af IPAC er den ottende i træk, og samler acceleratorverdenen og industrien for at diskutere det seneste inden for udviklingen på acceleratorområdet og fremtidige acceleratoranlæg.

Konferensen vil have godt 100 talere og 115 udstillere. Danmarks uddannelses- og forskningsminister, Søren Pind, indvier konferensen den 15. maj, hvor også generaldirektør for ESS, John Womersley, Sveriges departementschef hos ministeren for videregående uddannelser og forskning, Karin Röding, Gianluigi Arduini fra CERN og Mats Lindroos fra ESS er blandt talerne. (News Øresund)


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑