23 mars 2019 News Øresund - oberoende dansk-svensk nyhetsbyrå

2A xx

Published on april 6th, 2018 | by Nicklas Andersen

0

Københavnsk app-udvikler tilføjer ny funktion til IKEA-app

2018-04-06:

Udviklingsfirmaet Space 10 i Kødbyen, København, har netop tilføjet ny funktion til app’en IKEA Place – “visual search”. Foto: Space 10 – Alastair Philip Wiper. 

Det IKEA-finansierede udviklingsfirma i København, Space 10, er i gang med at udvikle en app til møbelfirmaet. App’en skal via augmented reality give brugerne muligheden for at se, hvordan forskellige møbler ville se ud i eget hjem – app’en er også kendt som IKEA Place. Space 10 har netop tilføjet “visual search” som ny funktion i app’en, skriver nyhedstjenesten Rapidus.

App’en IKEA Place gør det være muligt via augmented reality at afprøve alle møblerne inden for hjemmets trygge vægge.Det er det københavnske firma Space 10, som står for udviklingen af app’en. De er dog hemmelighedsfulde, hvad angår detaljeret information om app’en.

Dog har Rapidus haft kontakt til stifterne bag Space 10, som understreger, at IKEA Place kun er begyndelsen. De har mange andre planer på tegnebrættet, hvilket deres nyligt tilføjede funktion “visual search” vidner om. Funktionen tillader, som navnet afslører, at man kan søge på møbler og lignende via billeder frem for søgning via tekst.

Space 10 blev stiftet i 2015 af en gruppe kunstneriske fagfolk, heriblandt musikere, eventmanagers, designere og lignende, hvilket stemte overens med IKEA’s vision om at tænke ud af boksen. Space 10 beskæftiger i dag 26 ansatte.

(News Øresund)


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑