19 januari 2019 News Øresund - oberoende dansk-svensk nyhetsbyrå

Lunds universitet vil styrke samarbejdet med erhvervslivet

Lunds universitet vil styrke samarbejdet med erhvervslivet

2015-11-06:
MAX IV webb

Lunds universitet starter et nyt erhvervslivsråd som skal forbedre samarbejdet mellem universitet og erhvervsliv omkring blandt forskning og regional udvikling. Første møde den 17. november skal handle om MAX IV og innovation. Foto: News Øresund

Den 17. november skal det første møde i Lunds universitets nystartede erhvervslivsråd afholdes. Cirka 20 repræsentanter fra erhvervslivet er inviteret og mødet skal handle om innovation og forskningsanlægget MAX IV. Formålet er at skabe et bedre samarbejde med erhvervslivet.

Lunds universitet vil styrke samarbejdet og dialogen med erhvervslivet. Det kan handle om eksempelvis regional udvikling, infrastruktur, forskning og innovation.

”Vi vil gerne have et tæt samarbejde med erhvervslivet for at få idéer og feedback på universitetets retning både indenfor uddannelse, forskning og innovation. Samtidig skal erhvervslivet få en naturlig indgang til universitetsledelsen og det er vigtigt ikke mindst når det handler om de regionale udviklingsspørgsmål” siger vicerekotr Bo Ahrén i en pressmeddelelse.

Rådets erhvervslivsrepræsentanter skal variere alt efter tema. Fra universitetet deltager rektorer og innovationsdirektør. (News Øresund)


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑