26 mars 2019 News Øresund - oberoende dansk-svensk nyhetsbyrå

2B xx

Published on marts 16th, 2018 | by Nicklas Andersen

0

Milliardkøb: Kungsleden køber Skanska-ejendom i Malmø

2018-03-16:

Skanska sælger kontorejendommen STUDIO i Malmø, som ses til højre på billedet. Foto: News Øresund – Johan Wessman

Entreprenørvirksomheden Skanska sælger kontorejendommen STUDIO i Malmø for en milliard svenske kroner til det svenske ejendomsselskab Kungsleden. Ejendommen fylder 18.250 kvm og ligger på Universitetsholmen nær Malmøs centralstation.

– Vi er stolte over at have udviklet STUDIO, som med konceptet Work, Stay, Play skaber et nyt mødested i byen, der inviterer til kreativitet og uventede møder. Viljen til at investere i Malmø er stærk, og vi er særligt glade for et fint samarbejde med Kungsleden. Vi ser nu frem mod vores fortsatte satsning på Universitetsholmen med projekterne Epic og Citadellstaden, siger Camilla Wieslander, administrerende direktør for Skanska Öresund, i en pressemeddelelse.

Ifølge LEED, Leadership in Energy and Environmental Design, som kategoriserer bygninger efter miljøbevidsthed og grøn bæredygtighed, er STUDIO rangeret som platin – altså den bedste rangering LEED har at tilbyde.

– Vi er meget glade for at have fuldendt endnu en erhvervelse af en state-of-the-art ejendom med den højeste rangering i bæredygtighed af Skanska. Ejendommen bliver en del af vores kernebesiddelser med en stabil og langsigtet pengestrøm fra gode lejere, som med lav risiko hæver Kungsledens indtjening, siger Henrik Gerdin, Head of Transactions hos Kungsleden, i pressemeddelelsen.  (News Øresund)


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑