19 januari 2019 News Øresund - oberoende dansk-svensk nyhetsbyrå

Bolig/ejendomme xx

Published on april 27th, 2018 | by Nicklas Andersen

0

Ny administrerende direktør for stor svensk ejendomsaktør i København 

2018-04-27:

I denne uge blev Anders Jarl udpeget som ny bestyrelsesformand, og Ulrika Hallengren som ny administrerende direktør for ejendomsselskabet Wihlborgs. Foto: News Øresund – Johan Wessman

Onsdag blev Ulrika Hallengren valgt til ny administrerende direktør for Wihlborgs Fastigheter AB, der er en stor ejendomsaktør med fokus på kontorejendomme i København, Malmø, Lund og Helsingborg. Lederskiftet er en del af et generationsskifte, hvor tidligere adm. direktør Anders Jarl bliver ny bestyrelsesformand. 

Det børsnoterede ejendomsfirma Wihlborgs, med base i Skåne og som er aktive i Danmark, har fået en ny adm. direktør. Ved virksomhedens bestyrelsesmøde onsdag blev Ulrika Hallengren valgt til at efterfølge den tidligere adm. direktør Anders Jarl, der samme dag blev valgt som arbejdende bestyrelsesformand. Anders Jarl tager over efter Erik Paulsson, hovedejer i virksomheden, der i efteråret meddelte at han træder tilbage fra posten.

Ulrika Hallengren kommer nærmest fra en stilling som virksomhedens projekt- og udviklingschef, og var desuden adm. direktør for det med Peab ejede projektfirma Fastighets AB ML4, som havde ansvaret for opførslen af materialeforskningsanlægget Max IV i Lund.

Wihlborgs ejer ejendomme i Malmø, Lund, Helsingborg og København, hvor Malmø står for cirka 45 procent af bestanden og de øvrige delmarkeder for godt 20 procent. I første kvartal af 2018 steg Wihlborgs lejeindtægter med 22 procent til 668 millioner svenske kroner, og Indtægterne fra ejendomsforvaltningen steg med 25 procent til 325 millioner svenske kroner. Af den delårsrapport som blev præsenteret i onsdags, fremgår også at udlejningsgraden steg fra 92 til 94 procent mellem første kvartal af 2017 og 2018.

(News Øresund)

Læs mere: Wihlborgs vil investere milliarder i Malmø og København

Læs mere: Wihlborgs køber yderligere to ejendomme i Danmark


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑