26 mars 2019 News Øresund - oberoende dansk-svensk nyhetsbyrå

1A xx

Published on februar 21st, 2018 | by Nicklas Andersen

0

Nye Michelin-stjerner til København og Skåne

2018-02-21:

Den nordiske Guide Michelin har tildelt Malmørestauranten Sav sin første Michelin-stjerne. Foto: Sav – Erik Pütsep

OPDATERET 180222. Restauranten Sav i Malmø modtager deres første Michelin-stjerne, og Daniel Berlin Krog i Skåne-Tranås modtager deres anden. Der er nu syv Michelin-restauranter i Skåne, to i Region Sjælland og 20 i Region Hovedstaden.

Stjernestøvet drysser over Greater Copenhagens restauranter. I mandags delte den nordiske Guide Michelin nye stjerner ud til skandinaviske restauranter, og Malmø har fået ny Michelin-restaurant i form af Sav.

– Det er jo ikke noget vi har sigtet mod at opnå. Vi har bare villet levere en rigtig god oplevelse, siger Sav-kokken Alexander Fohlin til Sydsvenskan, der samtidig understreger betydningen af udmærkelsen:

– Det betyder så uhørt meget for restauranten, og for at den fortsat skal kunne udvikle sig. Der vil jo komme en helt anden strøm af gæster nu, siger Alexander Fohlin til Sydsvenskan.

Derudover fik restauranten Daniel Berlin Krog i landsbyen Skåne-Tranås sin anden stjerne. Også den danske restaurant Kadeau i København fik sin anden stjerne. Og for at toppe det hele af fik Sverige også sin første trestjernede restaurant – Frantzén i Stockholm. (News Øresund)

 


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑