18 oktober 2018 News Øresund - oberoende dansk-svensk nyhetsbyrå

2A xx

Published on november 1st, 2017 | by Sofi Eriksson

0

Rekord mange besøgende i København under årets krydstogtssæson

2017-11-01:

En anledning til at rekord mange krydstogtspassagerer besøgte København under årets krydstogtssæson er at fartøjerne bliver større og større. Foto: News Øresund

Årets krydstogtssæson i København slog rekord da over 850.000 passagerer ankom fordelt på 325 anløb. Men Copenhagen Malmö Port håber på endnu flere passagerer de kommende år da en ny større terminal bygges i København og krydstogtstrafikken i Visby bliver en del af den svensk-danske havneoperatør til foråret.

En anledning til at rekord mange krydstogtspassagerer besøgte København under årets krydstogtssæson er at fartøjerne bliver større og større.
– Forrige sæson tog vi imod 15 store fartøjer med cirka 4.000 passagerer. I år er antallet mangedoblet takket være modtagelsen af 55 af denne slags fartøjer. På trods af de mange flere passagerer er det lykkes os at bevare vores høje service og kvalitetsniveau., siger Arnt Møller Pedersen, COO Cruise & Ferries, Copenhagen Malmö Port AB, i en pressemeddelelse.

Årets 325 anløb bestod af 72 forskellige fartøjer fra 36 forskellige rederier. De kommende år håber man på endnu flere besøgende, da yderligere en terminal bygges i København og en ny krydstogtsterminal i Visby, som skal drives af CMP, bliver klar i april 2018. Desuden har havnen i Malmø fået grønt lys til at tage større krydstogtsfartøjer og næste år regner man med ni anløb og 10.000 krydstogtsgæster i Malmø. (News Øresund)


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑