18 oktober 2018 News Øresund - oberoende dansk-svensk nyhetsbyrå

1D xx

Published on november 24th, 2017 | by Sofi Eriksson

0

Rekordmange elever i Malmøs grundskoler – 14 nye skoler planlægges

2017-11-24:

Malmøs grundskoler, det vil sige første klasse til og med niende, har nu flere elever end nogensinde tidligere. Foto: News Øresund

Malmøs grundskoler, det vil sige første klasse til og med niende, har nu flere elever end nogensinde tidligere. For at kunne håndtere en fortsat stigning, planlægger Malmø stad 14 nye skoler de kommende ti år. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Malmö stad. 

I dag går mere end 30.000 elever i en af Malmøs grundskoler. Siden 2013 er antallet af elever steget med næsten 30 procent – hvilket modsvarer 6.800 elever – og man spår at stigningen vil fortsætte.

Derfor er flere nye skoler allerede bygget og nogle eksisterede er udbygget. Malmö stad planlægger desuden at bygge yderligere 14 skoler de næste ti år – hvor man regner med yderligere 9.000 grundskoleelever.
– Vi planlægger det her nøje og vi har allerede grunde udpeget, hvor vi kan bygge skoler. Den store udfordring er at finansiere udbygningen og at finde personale, siger Anders Malmqvist, grundskoledirektør i Malmö stad, i en pressemeddelelse. (News Øresund)


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑