18 oktober 2018 News Øresund - oberoende dansk-svensk nyhetsbyrå

2A xx

Published on november 27th, 2017 | by Sofi Eriksson

0

Uddan dig til officer, præst eller lærer – hvis du vil have job i Sverige fremover

2017-11-27:

Akademikerförbundet Saco præsenterer hvert år en prognose udviklingen på hvordan udviklingen det svenske arbejdsmarked forventes at se ud om fem år, med formålet at vejede dem som står for at vælge uddannelse. Foto: News Øresund

Officerer, præster, lærere eller optiker har størst chance for at få et job i Sverige år 2022. Derimod ser det mørkere ud indenfor biologi, samfundsvidenskab og kommunikation. Det viser en ny rapport fra Akademikerförbundet Saco.

Akademikerförbundet Saco præsenterer hvert år en prognose udviklingen på hvordan udviklingen det svenske arbejdsmarked forventes at se ud om fem år, med formålet at vejede dem som står for at vælge uddannelse.

Prognosen viser at man bør satse på at blive blandt andet officer, præst/diakon, lærer eller optiker, hvis man vil have let ved at få et job om fem år. Jurister, læger, HR personale, psykologer og dyrelæger findes blandt de som forventes at møde et arbejdsmarked i balance.

Blandt de erhverv hvor konkurrencen forventes at være hård 2022, er indenfor biologi, samfundsvidenskab, kommunikation, sundhedsvidenskab og indenfor museums- og kulturbranchen.

Læs hele listen her. (News Øresund)

 

 


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑