25 juni 2019 News Øresund - oberoende dansk-svensk nyhetsbyrå

1C xx

Published on juni 11th, 2019 | by Sofi Eriksson

0

Boligpriserne i Malmøområdet fortsætter med at stige 

2019-06-11:

Priserne på både lejligheder og villaer fortsætter med at stige i Malmøområdet. Det viser nye tal fra Svensk mäklarstatistik. Foto: News Øresund

Priserne på både lejligheder og villaer fortsætter med at stige i Malmøområdet. I maj måned steg bostadsrätts-priserne med tre procent og villaerne med en procent. Det viser nye tal fra Svensk mäklarstatistik.

 I midten af ​​Malmø forblev lejlighedspriserne uændrede i maj, mens de steg med 3 pct. I hele Malmøområdet, som også omfatter de omkringliggende kommuner og Lund. I forhold til det seneste år, hvor tremånedersperioden marts-maj 2019 sammenlignes med tilsvarende periode i 2018, er priserne steget med seks procent i det centrale Malmø og syv procent i Malmøområdet.

Som følge heraf, adskiller Malmø sig fra både Stockholm, Gøteborg og Sverige generelt, som har betydeligt mere beskedne prisstigninger.

Villapriserne er også steget mere i Malmø end i resten af ​​Sverige i det forløbne år, med fem procent sammenlignet med en procent i resten af landet. I dag koster en villa i Malmøområdet i gennemsnit 4,3 mio. (News Øresund)


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑