21 maj 2019 News Øresund - oberoende dansk-svensk nyhetsbyrå

2B xx

Published on maj 9th, 2019 | by Sofi Eriksson

0

Boligpriserne stabiliseres i de svenske storbyområder

2019-05-09:

I det centrale Malmø er priserne på bostadsräts-lejligheder steget med syv procent de seneste 12 måneder. Foto: News Øresund

Siden 2017 er boligpriserne i de store svenske byer hovedsagelig faldet, især i Stockholm og Gøteborg. Men april tallene fra fra Svensk Mäklarstatistik viser nu et opsving på markedet.

I det centrale Malmø er priserne på bostadsräts-lejligheder steget med syv procent de seneste 12 måneder, og i Malmøområdet, hvor Lund indgår, steg de med yderligere en procent. I Gøteborg-området var prisstigningen en procent, og i Stockholmsområdet forblev priserne uændrede i samme periode – hvilket tyder på en stabilisering, da samme tal i de foregående måneder pegede på en nedgang. Bostadsrätts-priserne steg med en procent i gennemsnit i landet. Også på villamarkedet er priserne i storbyerne steget eller forblevet uændret i løbet af det sidste år. Malmø er ansvarlig for den største udvikling i storbyområderne med en stigning på fem procent. På landsplan steg villapriserne med en procent. (News Øresund)


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑