21 maj 2019 News Øresund - oberoende dansk-svensk nyhetsbyrå

1C xx

Published on november 22nd, 2018 | by Nicklas Andersen

0

CBS får ny rektor

2018-11-22:

Nikolaj Malchow-Møller. Foto: SDU

Det danske erhvervsuniversitet Copenhagen Business School (CBS) får ny rektor i form af Nikolaj Malchow-Møller. Han kommer fra en stilling som dekan på Syddansk Universitet (SDU), og tiltræder 1. marts 2019.

Den 45-årige Nikolaj Malchow-Møller har tidligere været ansat hos CBS som forskningschef, og han glæder sig til at komme tilbage i folden, hvor han vil gøre sit for at styrke CBS’ brand:

– CBS har gennem de seneste 25 år etableret et fantastisk stærkt brand med en række meget stærke, mangfoldige og internationale forskningsmiljøer, Danmarks mest efterspurgte uddannelser, og forskere der er toneangivende i samfundsdebatten. Det skal vi holde fast i. Samtidig håber jeg, at vi kan udnytte denne unikke position til at tydeliggøre og styrke CBS’ værdi for det danske samfund, udtaler han i en pressemeddelelse.

Bestyrelsen bag CBS glæder sig også til samarbejdet, da den nye rektor besidder ”topleder-potentiale”, hvilket afspejles i de resultater, han har skabt som dekan for SDU.

– Med de personlige og faglige kompetencer Nikolaj besidder, er vi i bestyrelsen overbeviste om, at både bestyrelsen, CBS’ ansatte og de studerende vil få et godt samarbejde med Nikolaj om den fortsatte udvikling af CBS, siger CBS’ bestyrelsesformand Karsten Dybvad i pressemeddelelsen.

Nikolaj Malchow-Møller kommer til at erstatte Per Holten-Andersen med ansættelsesstart 1. marts 2019.

(News Øresund)


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑