21 maj 2019 News Øresund - oberoende dansk-svensk nyhetsbyrå

2A xx

Published on november 16th, 2018 | by Nicklas Andersen

0

Copenhagen Capacity får pris for at anvende e-sport til at tiltrække talenter til Greater Copenhagen

2018-11-16:

Blast Pro Series i København. Pressefoto.

Hver anden dansk virksomhed havde problemer med at rekruttere it-specialister i 2016. For at trække flere it-talenter til Greater Copenhagen koblede Copenhagen Capacity e-sportsturneringen Blast Pro Series i København sammen med en rekrutteringskampagne. Nu har kampagnen på sociale medier fået prisen City Nation Brand Award 2018 ved en ceremoni i London.

Copenhagen Capacity får pris for bedste initiativ, hvad angår varemærkearbejde rettet mod destinationer. Via links på en kampagneside skabtes 4,1 millioner eksponeringer, hvoraf 3.246 trykkede videre på links til opslåede jobannoncer.

– Vi er meget glade for prisen, som bakker op om vores strategi, at man er nødt til at tænke kreativt for at tiltrække de talenter, som hele verden kæmper om, siger Louise Juhl, markeds- og kommunikationsdirektør hos Copenhagen Capacity.

Blast Pro Series er en e-sportskonkurrence i computerspillet Counter Strike, som i december forrige år afholdtes i København med 12.000 tilskuere til stede og op mod 10 millioner seere online, hvor konkurrencen blev live-streamet på 12 sprog. (News Øresund)


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑