21 maj 2019 News Øresund - oberoende dansk-svensk nyhetsbyrå

2A xx

Published on november 22nd, 2018 | by Nicklas Andersen

0

Danmarks første offentlige internationale skole åbner i næste uge

2018-11-22:

I vores indsats for at skabe de bedste forhold for udenlandsk arbejdskraft og internationale virksomheder er det helt oplagt at kunne tilbyde undervisning på en international skole uden forældrebetaling, lyder det fra overborgmester Frank Jensen (S) om åbningen af den nye internationale skole Europaskolen. Foto: News Øresund

29. november slår Europaskolen dørene op. Det er den første internationale skole i Danmark som er offentlig, det vil sige gratis, for de primært internationale elever. Det skriver TV2 Lorry.

Europaskolen henvender sig til danske forældre men er også en måde for Københavns Kommune at lokke mere udenlandsk arbejdskraft til byen.

– I vores indsats for at skabe de bedste forhold for udenlandsk arbejdskraft og internationale virksomheder er det helt oplagt at kunne tilbyde undervisning på en international skole uden forældrebetaling, lyder det fra overborgmester Frank Jensen i en pressemeddelelse fra Københavns Kommune, siger Frank Jensen (S), overborgmester, Københavns Kommune, i en pressemeddelelse.

(News Øresund)


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑