Følg os på

Samfund

Felthospital åbnes i Göteborg og Stockholm samt et telthospital i Helsingborg

Publiseret

 

Två militära fältsjukhus och ett civilt tältsjukhus ska tillfälle öka antalet vårdplatser i Stockholm, Göteborg och Helsingborg. Foto: Försvarsmakten

For at øge den sygeplejekapaciteten under koronapandemien opretter Försvarsmakten, det svenske forsvar, felthospitaler i Göteborg og Stockholm, mens Region Skåne opretter et telthospital i Helsingborg.

Feltsygehuset i Gøteborg får 30 lejepladser og 20 intensivplejepladser og skal senest fredag den 27. marts overleveres til Sahlgrenska sjukhuset. I Stockholm monteres felthospitalet ved Stockholmsmässan i Älvsjö og ifølge SVT Nyheter får det ca. 30 intensivplejepladser.

Også i Skåne styrkes plejekapaciteten gennem mobile sygehuse, men her er det Region Skåne som opretter et hospitalstelt udenfor hovedindgangen til Helsingborgs lazaret rapporterer Sveriges Radio P4 Malmöhus. Også på Region Skånes sygehuse rundt om i Skåne pågår et arbejde med at skabe flere intensivplejepladser og såkaldte intermediære plejepladser, for patienter med behov mellem almindelig pleje og intensivpleje. På Skånes Universitetssjukhus, SUS, i Lund skabes for eksempel en ny midlertidig plejeafdeling for covid-19 patienter på 48 timer oplyser Sydsvenskan. (News Øresund)

Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet


Aktuelle nyheder

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.