21 maj 2019 News Øresund - oberoende dansk-svensk nyhetsbyrå

1C xx

Published on november 29th, 2018 | by Nicklas Andersen

0

Forsikringsfirma i Helsingborg gør sig klar til Danmarkssatsning

2018-11-29:

Assistansbolaget, som formidler vejassistanceforsikringer til privatpersoner, har inden satsningen valgt Stine Bosse ind i deres bestyrelse. Foto: News Øresund

Assistansbolaget, med base i Helsingborg, forbereder en satsning på det danske marked fra og med februar næste år. Virksomheden, som formidler vejassistanceforsikringer til privatpersoner, har inden satsningen valgt Stine Bosse ind i deres bestyrelse. Bosse har tidligere været koncernchef for forsikringskæmpen Tryg og var med på Financial Times topliste over verdens mest indflydelsesrige forretningskvinder i 2010, ifølge en pressemeddelelse.

– Vi er virkelig glade for, at Stine Bosse tager plads i Assistansbolagets bestyrelse. Hun har en gedigen viden om såvel forsikringsmarkedet på globalt niveau, samt bred kompetence indenfor erhvervelser og ekspansioner. Desuden har hun et stort netværk som kommer til at være det helt rigtige for Assistansbolaget, siger Lukas Fryklund, administrerende direktør for Assistansbolaget, i pressemeddelelsen.

Assistansbolaget har allerede ekspanderet i Norge og har nu som mål at gennem de næste to år at kunne tilbyde deres tjenester i yderligere to til tre lande.

Først gælder det Danmark, skriver Sydsvenskan. Satsningen forventes at indledes i februar, efter at virksomhedens hjemmeside er blevet oversat til dansk. Det danske marked vil blive håndteret fra Helsingborgkontoret. (News Øresund)


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑