Følg os på

Danmark

Greater Copenhagen-samarbejdet henter ny adm. direktør fra Israel – Tue David Bak

Publiseret

 

Tue David Bak byter arbetsplats från Telaviv till Greater Copenhagen Committeesi på Nørregade i København.

Tue David Bak bliver ny adm. direktør for den dansk-svenske, politiske samarbejdsorganisation Greater Copenhagen Committee. Med en baggrund som udveiklingsdirektør for Region Sjælland kender han organisationen godt og med familjemæssige relationer til Sverige, har han et netværk også den svenske side af Øresund. Tue David Bak har siden 2017 arbejdet som direktør for Udenrigsministeriets Innovation Centre Denmark i Israel, og vender altså tilbage til Danmark for at fra den 1. april lede Greater Copenhagen-samarbejdet.

– Jeg glæder mig vildt til at starte i Greater Copenhagen. I globalt perspektiv er samarbejdet mellem Østdanmark og Sydsverige om vækst, grøn omstilling og infrastruktur unikt. Det skal vi udnytte meget stærkere de kommende år, siger Tue David Bak i en kommentar. Som adm. direktør for Greater Copenhagen Committee kommer Tue David Bak at få en mere selvstændig rolle end sine foregængere, der havde titlen sekretariatschef og spillede en mere intern rolle. I 2020 er Region Sjællands regionrådsformand Heino Knudsen formand for Greater Copenhagen Committee.

Efter Tue David Bak forlod rollen som udviklingsdirektör i Region Sjælland 2017 har Greater Copenhagen Committee udvidetsit  geografiske Region Halland som nyt medlem, så samarbejdet nu omfatter fire regioner og 85 kommuner.  (News Øresund)

Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet


Aktuelle nyheder

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.