26 mars 2019 News Øresund - oberoende dansk-svensk nyhetsbyrå

Bolig/ejendomme xx

Published on oktober 5th, 2018 | by Nicklas Andersen

0

Heimstaden indgår i boligprojekt med danske KPC i Roskilde

2018-10-05:

Illustration: Heimstaden

Projektet skal efter planen blive til 80 lejligheder, to mindre kommercielle arealer og et underjordisk p-anlæg. Det samlede areal for projektet er omkring 8.000 kvm, og transaktionsværdien er omtrent 190 millioner kroner. Det skriver Heimstaden i en pressemeddelelse.

Det svenske ejendomsselskab Heimstaden har igennem sit danske datterselskab erhvervet sig den gamle skoleslagterigrund i Roskilde. Nu vil de i samarbejde med den danske projektudviklingsvirksomhed KPC gøre grunden beboelig.

– Roskilde er i en ekspansiv fase, og vi ser dette projekt som et rigtig godt supplement til vores portefølje. Vi er desuden glade for at komme ind tidligt i udviklingsprocessen sammen med KPC, en udvikler vi de seneste år har lært godt at kende, og aktivt bidrage til design og den videre udvikling af byområdet, siger Magnus Nordholm, vicedirektør hos Heimstaden, i pressemeddelelsen.

Visionen bag partnerskabet er at udvikle et levende og sammenhængende kvarter med blandede boliger og funktioner, skriver Dagens Byggeri.

(News Øresund)


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑