25 juni 2019 News Øresund - oberoende dansk-svensk nyhetsbyrå

2B xx

Published on november 1st, 2018 | by Nicklas Andersen

0

Mere fritidstrafik og mindre pendling med bil over Øresundsbron

2018-11-01:

Antallet af fritidsrejser i bil over Øresundsbron steg med 3,3 procent i løbet af årets tre første kvartaler sammenlignet med samme periode 2017. Rejser med rabatordningen Bropass Business steg også, men samlet set mindskede trafikken med 0,2 procent. Det skyldes blandt andet, at antallet af pendlere, der vælger bilen, mindskede med fem procent. Det skriver Øresundsbro Konsortiet i en pressemeddelelse.

– Den varme sommer har medført, at trafikken ikke modsvarer forrige års, men vi ser fortsat flere fritidsrejsende. Vi oplever også en stigning i godstrafikken og er fortsat markedsførende over Øresund. Tilbagegangen i pendlingstrafikken bedømmer vi som midlertidig i lyset af det gode arbejdsmarked i Københavnsområdet, siger Caroline Ullman-Hammer, administrerende direktør for Øresundsbro Konsortiet, i pressemeddelelsen.

Under årets tre første kvartaler har Øresundsbro Konsortiet et resultat på 957 millioner danske kroner. Det er en stigning på 104 millioner sammenlignet med samme periode forrige år. (News Øresund)


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑