23 maj 2019 News Øresund - oberoende dansk-svensk nyhetsbyrå

1A xx

Published on september 14th, 2018 | by Nicklas Andersen

0

Ny budgetaftale lader Wonderful Copenhagen fortsætte arbejdet med events

2018-09-14:

Med Københavns Kommunes nye budgetaftale for 2019 vil Wonderful Copenhagen kunne fortsætte med arbejdet om at tiltrække megaevents til Greater Copenhagen. Dog halveres budgettet fra 4,8 til 2,4 millioner kroner. Foto: News Øresund – Jenny Andersson

Københavns Kommune har med en ny budgetaftale for 2019 tilbagerullet en beslutning om, at Wonderful Copenhagens arbejde med tiltrækning af megaevents i stedet skulle varetages af kommunen selv. Dog halveres det kommunale tilskud til Wonderful Copenhagen.

Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune besluttede 31. maj 2018 at hjemtage Wonderful Copenhagens opgaver med at tiltrække megaevents til regionen for dermed at gøre opgaven kommunal. Den beslutning er nu tilbagerullet, fremgår det af Københavns Kommunes budgetaftale for 2019.

Tilbage i mag besluttede udvalget også at halvere det årlige tilskud til opgaven fra 4,8 millioner kroner til 2,4 millioner kroner. Denne halvering er dog fortsat en del af den nye budgetaftale, bekræfter Kultur- og Fritidsudvalget i en mail til News Øresund:

– Københavns Kommune har også de kommende år stort fokus på at tiltrække og udvikle events. Derfor er der afsat 2,4 mio. kr. årligt til Wonderful Copenhagens arbejde, som bygger ovenpå det store arbejde, der er gjort hidtil.

(News Øresund)


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑