13 december 2018 News Øresund - oberoende dansk-svensk nyhetsbyrå

Redaktionen

News Øresunds medarbejdere har mailadresser efter modellen:
fornavn.efternavn (at) newsoresund.org

Johan Wessman (svensksproget) er chefredaktør og har en baggrund som økonomijournalist og granskende journalist. Han har modtaget anerkendelser for sit arbejde i form af Stora Journalistpriset og Föreningen Grävande Journalisters guldspade. Han er for tiden medlem af dommerkomitéen for guldspaden.
+46 702 52 32 41

Anna Palmehag (svensksproget) er redaktør med lang erfaring med dækning af politik, udvikling, integration og grænsehindringer i Øresundsregionen. Et af hendes specialer er forskning og udvikling. Desuden er Anna redaktør for Øresund Magazine.
+46 40 30 56 30

Jenny Andersson (svensksproget) er reporter med betydelig analytisk kompetence. Hun har stor erfaring med at dække områderne arkitektur, byggeri, fast ejendom og infrastruktur. Hun har også været projektleder for opbygningen af News Øresunds danske og svenske websider.
+46 40 30 56 30

Thea Wiborg (svensk- og dansksproget) er reporter med betydelig analytisk kompetence. Hun har stor erfaring med at dække områderne turisme, arbejdsmarked, miljø, skolevæsen og politik.
+46 40 30 56 30

Britt Andresen (dansktalende) er analytisk researcher med bred erfaring med at følge udviklingen i Øresundsregionen. Fra 2014 er hun chefanalytiker på Øresundsinstituttet og har tidligere blandt andet arbejdet som analysechef for Øresundsbron.
+46 40 30 56 30

FREELANCE:

Praktikant Sofi Eriksson fra Lunds universitets journalistuddannelse.

 


Back to Top ↑