25 juni 2019 News Øresund - oberoende dansk-svensk nyhetsbyrå

1B xx

Published on maj 9th, 2019 | by Emil Persson

0

Start-up virksomheder i Malmø inkubatoren Minc modtager rekordstore investeringer

2019-05-09:

Inkubatorn Minc i Malmø. Foto: Minc

I første kvartal af 2019 har start-up virksomhederne i Malmøs Minc inkubator modtaget investeringer på over 70 millioner kroner. Det er mere end hvad virksomhederne fik ind samlet sidste år. Den største investering, på 35 millioner kroner, er det finske spilfirma Supercells satsning på spiludvikleren Luau, skriver Sydsvenskan.

Gennem ni store investeringer har start-up virksomhederne i Minc inkubatoren tiltrukket et rekordhøjt beløb i løbet af første kvartal. De første tre måneder af året har set investeringer på 70,5 millioner, hvilket er mere end det samlede beløb både i 2017 og 2018. Jonas Jönsson, inkubatorchef hos Minc, mener at endnu flere investeringer er på vej.
– Blandt inkubatorvirksomhederne ved jeg, at et selskab forhandler med investorer. Og vi har også en investering på fem millioner dollars i et andet selskab, fortæller han til Sydsvenskan.

At investeringerne er steget er en effekt af en bevidst strategi fra Minc, hvor inkubatoren har arbejdet med investeringsproblemer i længere tid. Minc har blandt andet skabt et fondsselskab, Fast Track Capital II, hvori 47 lokale forretningsengle indgår, hvilket kan bidrage til fortsatte investeringer i start-up virksomhederne. Minc driver desuden acceleratorn Fast Track Malmö. Minc er en inkubator ejet af Malmö Stad, der huser godt 20 start-up virksomheder. (News Øresund)


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑