21 maj 2019 News Øresund - oberoende dansk-svensk nyhetsbyrå

2B xx

Published on november 1st, 2018 | by Nicklas Andersen

0

Stor life science-konference afholdes for første gang i Greater Copenhagen

2018-11-01:

Den store life science-konference BIO-Europe bliver i år afholdt i Bella Centret, København. Det er første gang nogensinde, at konferencen afholdes et andet sted end Tyskland. Foto: News Øresund

BIO-Europe tiltrak mere end 2.000 virksomheder og 4.000 deltagere fra 61 lande inden for life science-området i 2017, og arrangeredes af EDB Group. I år rykker konferencen for første gang uden for Tysklands grænser og afholdes i Bella Centret i København.

Konferencen løber af stablen 5. november og strækker sig til 7. november. At konferencen afholdes i Greater Copenhagen gør det muligt at understrege regionens styrkepositioner, samtidig med at lokale forsker får muligheden for at præsentere deres arbejde, siger Ulrika Ringdahl, Head of Life Sciences ved Invest in Skåne:

– Med mere end 4.000 internationale investorer til stede i Greater Copenhagen har vi store muligheder for at synliggøre styrkerne i vores region. Invest in Skåne, Copenhagen Capacity og Medicon Valley Alliance arrangerer tilsammen to sidebegivenheder, hvor akademiske forskere præsenterer deres forskning – forskere som muligvis ikke ellers havde deltaget i BIO-Europe konferencer, siger hun til News Øresund.

Invest in Skåne er desuden en af de mange Greater Copenhagen-baserede aktører inden for life science området, der sponsorer konferencen. Herudover er der også sponsoraktører såsom Copenhagen Capacity, Leo Pharma, Novo Nordisk, Novozymes og Lundbeck Fonden.

(News Øresund)


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑